Wij bieden u:

  • Het Kosteloos beantwoorden van vragen over het verminderen van elektrosmog in uw leefomgeving via het onderstaande formulier.
  • Een stralingsonderzoek van 2 uur. Voor woningen tot circa 130 m2 (eengezinswoning), wordt deze dienst aangeboden voor €230,- Hier komen de reiskosten* en eventueel parkeerkosten bij. U kunt zelf bepalen wat u tijdens een stralingsonderzoek nader onderzocht wilt hebben. Wat wij u kunnen bieden leest u hier. Voor woningen van meer dan 130 m2 verzoeken wij u om dit vooraf bij ons kenbaar te maken. Wij kunnen ons dan bijvoorbeeld beperken tot enkele ruimtes. Voor vragen over of het laten uitvoeren van een stralingsonderzoek kunt u gebruik maken van het onderstaande formulier.
  • Voor specifieke opdrachten, zullen wij in onderling overleg met u tot een passend aanbod komen.
  • Wij kunnen u een indicatieve lichaamspanningsmeting aanbieden. Als u hier vooraf expliciet om verzoekt, maakt deze dienst deel uit van het stralingsonderzoek. Hier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht.

* Vanaf Baarn geldt € 0,30 per kilometer.

Uw gegevens zullen niet aan derden worden verstrekt noch voor reclame doeleinden worden gebruikt.

Geslacht

Als u belangstelling heeft voor producten, dan verwijzen wij u door naar het productenoverzicht van een gespecialiseerde Nederlandse leverancier. Deze wordt in de literatuur van o.a. prof. dr. ir. Michiel Haas genoemd.